IlkkaPorttikivi

Kansan syvärivi älähtää, kun on kyse alkoholista.

Politiikka alkaa kiinnostamaan viimeistään siinä vaiheessa, kun on kyse alkoholista. Ennen oli paremmat ajat. Viinaa ja tupakkaa sai mainostaa vapaasti. Miehet oli Marlboro-miehiä ja preerialla ratsastettiin myöhäiseen iltaan, vailla huolta huomisesta. Jos akka ja mukulat nalkutti, niin niitä oli helppo kopauttaa kuukunaan, kunhan oli ensin ottanut rohkaisua perjantaipullosta.

Okei, palataan nykypäivään.  Kaikki on niin hankalaa. Päättäjät väittävät, että niljakkaat alkoholifirmat ovat soluttautuneet kansan blogeihin ja luovat siellä kieroja juoniaan myrkyttääkseen kansan heikkoa mieltä.

Antakaa meidän rauhassa fiilistellä "hyvänmakuisia" viinejä ja viskejä. Me ollaan sivistyneitä jo. Ei me juoda, että tultaisiin känniin. Nämä on vaan niin hiton hyvän makuisia.

Jättäkää meille mainokset! Viekää vaikka prosentit siitä alkoholista, koska jäähän siihen se elegantti maku silti jäljelle. Voidaan sitten porukalla fiilistellä blogeissa kuinka hyvältä 18-vuotta vanha pähkinäinen tammitynnyri maistuukaan.

Haluan, että lapseni tulevaisuudessakin saavat nauttia trendikkäistä ja iloa pursuavista siiderimainoksista. Lopettakaa jo tämä holhoaminen, koska me osataan jo juoda ja käyttäytyä!

Alkoholihaitat nyky Suomessa ovat urbaanilegenda.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän HenriMantysaari kuva
Henri Mäntysaari

Kansan syvä rivi älähtää, kun on kyse alkoholista.

Samaa ajattelin - silti tai juuri siksi kirjoitin oman tekstini.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Toivon että viimeinen lauseesi olisi totta.

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Ikävä kyllä, poliitikot eivät välitä faktoista, vaan pitää jääräpäisesti ajaa omaa ideologiaa läpi. Kieltolaki on täällä parissa vuosikymmenessä ja sitten vasta tuleekin ongelmia.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Älähtää aika iso osa rivistä myös kannabiksen takia..

Toimituksen poiminnat